€ 97,89 bij Paradigit

NZXT H7 Flow (2024) Zwart Review

13 juli 2024, laatste update op 13 juli 2024, 524 views Rapporteer

Mooie strakke afwerking voor in de huiskamer. De kast is ruim voor montage en airflow en er kunnen veel casefans in onder andere ook bottom fans. Alle 4 de panelen zijn zonder schroeven goed los te halen en ook weer vast te klikken.

PSU positie op de kant is handig. Je ziet weinig kabels en van de achterkant kan je bij de sata poorten als er een gpu voor zit.

Inbouwen ging gemakkelijk.

Pluspunten

• Fan opties
  • Strakke en stevige afwerking
  • Ruimte
  • Bevestiging panelen

Minpunten

• Stock DC fans
  • plastic zakjes met case schroeven
  • glas is net iets te donker
  • fan hub plek te hoog

Nadere toelichting over de minpunten, maar geen deal-breakers.
-. standaard worden 3 DC fans meegeleverd terwijl ik voor deze prijsklasse PWM beter zou vinden.
-. de schroefzakjes van de case zijn gecodeerd, maar zonder sluiting en scheuren makkelijk kapot. binnen no time gaan de schroefjes door elkaar heen, en dan wordt het lastig om te bepalen welke je nodig hebt.
- glas is wat donker dus je ziet weinig componenten. Ik heb geen RGB case dus geen groot probleem.
- fan hub ruimte zit aan de bovenkant, terwijl de kast ook bottom fan ruimte heeft en de fan kabels dit niet halen. Fan hub ligt bij mij nu onderin los op de plek waar oorspronkelijk de 3,5 disk container zit.

Heb jij ook een NZXT H7 Flow (2024) Zwart?

Wat betreft die fan's dat ligt toch ook beetje aan wat je MB aankan?. Denk dat voor menig build DC prima is. Ik bouw regelmatig systemen en die draaien stil en goed met DC. Of mis ik hier iets?