MSI X670E GAMING PLUS WIFI Review
Mooi product als je overweegt een witte setup te bouwen
Pluspunten
- stijl
- leuk onwerp
- Performance
Na vele jaren een gaming-laptop te hebben gehad, besloot ik mijn allereerste pc te bouwen en ik wilde een specifiek ontwerp en kleur
Ik was op zoek naar witte componenten en kwam de MSI MB tegen en had precies wat ik zocht. Ik vond de kleur leuk, omdat ik een witte opstelling wilde, en ook de specificaties.
Tijdens het bouwen van de computer kon ik alle componenten eenvoudig op de MB aansluiten, wat het kabelbeheer vrij eenvoudig maakte.
Ik gebruik de MB nu een week en de prestaties zijn optimaal. Ik heb tot nu toe geen problemen gehad en met een goede ventilatie is de algehele temperatuur behoorlijk laag, zelfs als ik een veeleisend spel speel.
Verder zou ik zeggen dat de prestaties een van de sterkste punten zijn, terwijl het opstarten na het afsluiten of opnieuw opstarten van de computer een beetje traag is - beide lampjes van CPU en RAM lichten op, en het kan ongeveer 1 minuut duren om volledig in te schakelen en zodat de lichten uitgaan. In eerste instantie dacht ik dat er iets mis was met de build, maar toen ik op internet keek, zag ik dat dit een vrij algemeen probleem was voor de AM5 MB en geen enkele invloed heeft op mijn ervaring.