MSI B650 Gaming Plus WiFi Review
6 juli 2024, laatste update op 6 juli 2024, 231 views
Rapporteer
Product gekocht
De MSI B650 Gaming Plus WiFi heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. De mogelijkheid tot Wifi is zeer fijn en werkt uitstekend.
Het moederbord heeft ook verschillende aansluitingen, slots en uitbreidingsmogelijkheden dat is erg fijn. De installatie ging zeer makkelijk en dat terwijl het mijn eerste pc is ook kan je veel aanpassen in de msi center dat is erg fijn. Het doet alles wat ik zoek in een moederbord.
Goede keuze voor gamers en streamers die nog een goed moederbord zoeken.
Pluspunten
- WiFi werkt goed
- Goede prijs kwaliteit verhouding
- Makkelijk installeren
- Veel slots
- Msi center werkt goed
Minpunten
- Wifi antennes zitten soms in de weg
Dit moederbord gekocht voor mijn eerste build.
Uitstekend board voor gamers en pc-bouwers die krachtige prestaties en moderne connectiviteit willen hebben. Dit moederbord ondersteunt DDR5-geheugen tot 6400 MHz met zijn AMD B650 chipset en AM5 socket heeft een PCIe 4.0 x16 slot voor alle moderne GPU's
De MSI B650 Gaming Plus WiFi heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. De mogelijkheid tot Wifi is zeer fijn en werkt uitstekend soms zitten alleen de antennes in de weg.
Het moederbord heeft ook verschillende aansluitingen, slots en uitbreidingsmogelijkheden dat is erg fijn. De installatie ging zeer makkelijk en dat terwijl het mijn eerste pc is ook kan je veel aanpassen in de msi center dat is erg fijn denk aan RGB van de onderdelen. Het doet alles wat ik zoek in een moederbord en ben erg tevreden MSI is ook gewoon te vertrouwen ook een reden waarom ik dit moederbord heb gekocht.
Goede keuze voor gamers en streamers die nog een goed moederbord zoeken een echte aanrader dus.