Het is zo jammer, dat op moment van schrijven er geen prijzen bekend zijn voor deze muis. Dat betekent dat hij niet zo goed meer is te verkrijgen en voor een muis van dit kaliber is dat erg jammer.
Batterijduur
Hier kan ik kort over zijn: deze is erg goed, in de orde van grootte van maanden, net zoals bij veel andere muizen van Logitech.
Een klein subtiel ledje gaat rood branden wanneer de batterij leeg raakt. Je hebt dan nog voldoende tijd om 1 AA batterij te regelen en je hoeft echt niet dezelfde dag nog naar de winkel.
Software
In andere reviews zijn gebruikers niet zo enthousiast over de software. Nou ben ik sowieso niet zo'n voorstander van software die nodig is voor je standaard randapparatuur, maar dan kom ik bij het positieve punt: wanneer je je instellingen in de software hebt gemaakt, kun je deze gewoon deinstalleren terwijl je instellingen in de muis blijven bewaard, ook als je de batterij wisselt.
Ik ben zelfs van PC gewisseld en nadat ik de dongle had overgezet, waren de instellingen gewoon zoals ik ze op de oude PC had ingesteld. Op de nieuwe PC heb ik de software dus nooit hoeven installeren.
Knoppen
Voor het scrollwiel zit een knopje waarmee je het scrollwiel ontkoppeld, daarna kun je met het scrollwiel snel door documenten of webpagina's scrollen. Dit is iets wat op veel Logitech muizen zit en een functie die ik erg handig vind.
Naast de linker muisknop zitten 2 knoppen waarmee je snel kunt switchen tussen verschillende resoluties van je muis. Nadat je de resoluties op jouw gewenste waarde in de software hebt ingesteld. Handig als je bijvoorbeeld tijdens gamen een andere gevoeligheid van je muis wilt dan met kantoorwerkzaamheden.
Bij je duim zitten 6 knoppen die je een functie kunt toewijzen in de software. Bij het gamen gebruik ik deze om snel naar een specifiek wapen te switchen.
Levensduur
Ik gebruik deze muis al een aantal jaar en hij werkt nog als nieuw. Geen last van dubbele kliks oid (itt het
G604 toetsenbord). De levensduur zou ik dus willen omschrijven als zeer goed.
Ergonomie
Dit is voor iedereen persoonlijk, maar ik vind een iets grotere muis prettig in de hand liggen. Ook de extra knoppen kan ik blind vinden.
Ik zou deze muis zo weer kopen, als hij nog verkrijgbaar is.