€ 99,- bij Belsimpel

Sennheiser Accentum True Wireless (Zwart) Review

1 juli 2024, laatste update op 1 juli 2024, 90 views Rapporteer

Fijne oordopjes met goed geluid en regelmatige updates. Formaat iets aan de grote kant.

Pluspunten

• Updates
  • Geluidskwaliteit
  • App

Minpunten

• Formaat

Ik heb deze oordopjes nu bijna twee weken in bezit en intensief gebruikt. Ik kreeg de kans om ze te testen en vindt ze een uitstekende vervanging voor mijn verouderde oordopjes die op zijn. Om te beginnen zijn ze goed verpakt en zitten ze in een case waarin ze ook (via Usb-C) opgeladen kunnen worden. Er zitten vier maten rubberen oordopjes bij, dus hoe groot of klein je oor ook is, een passende maat zit er waarschijnlijk wel bij. Houd er rekening mee dat als je de oordopjes in je oren doet je ze een stukje moet draaien zodat ze goed vast blijven zitten. Daarnaast kun je de Sennheiser app downloaden om het geluid naar smaak aan te passen en de oordopjes te updaten (dat laatste is al 2x gebeurd in 2 weken). Tijdens het sporten en mijn dagelijkse reizen blijven de oordopjes goed zitten en is het prettig om zelf te kunnen bepalen hoeveel omgevingsgeluid ik wil horen. Al met al ben ik dus positief verrast door deze oordopjes. Het enige verbeterpunt vind ik het formaat, ze zien er namelijk groot uit, zo voelen ze overigens niet!

Heb jij ook een Sennheiser Accentum True Wireless (Zwart)?