€ 99,- bij Belsimpel

Sennheiser Accentum True Wireless (Zwart) Review

29 juni 2024, laatste update op 29 juni 2024, 158 views Rapporteer

Oordopjes van goede kwaliteit. Veel luisterplezier.

Pluspunten

• Goede geluidskwaliteit
  • Robuust gebouwd
  • Lange batterijduur

Minpunten

• Touchbediening in het begin even wennen

Sinds een aantal weken deze earbuds in huis en onderworpen aan de test. Ze zien er kwalitatief goed uit. Het oppervlak is hard en glad, maar de grip op de oordopjes is goed. Het verbinden van de buds met de Bluetooth van mijn telefoon verliep vlekkeloos. Hierna heb ik de gebruikers app gedownload (Smart Control) waarin de settings naar keuze zijn in te stellen. Het programma stuurt je gemakkelijk door de opties heen. De earbuds zitten comfortabel en worden geleverd met verschillende maten plugjes waardoor de in zowel grote als kleine oren passen en stevig blijven zitten. Voor tijdens het sporten zou ik persoonlijk toch andere oordopjes gebruiken, specifiek voor het sporten, die meer steun geven. Deze buds zitten goed in de oren, maar er is toch altijd een kans dat ze eruit vallen bij intensieve lichaambewegingen.
De buds leveren een goede prestatie als het aankomt op luisterplezier. De tonen zijn helder en de bass komt goed naar voren. Dankzij de ruisonderdrukking had ik geen last van omgevingsgeluid. Zelfs mijn kinderen waren "stil". Met de transparantiemodus hoor je de omgevingsgeluiden juist goed, terwijl je ook kunt blijven genieten van de muziek.
Dankzij een paar handige gebaren en aanrakingen van de buds kun je eenvoudig door de muzieknummers scrollen, het volume aanpassen, nummers pauzeren en weer afspelen, Noise cancelling in- en uitschakelen en telefoongesprekken aannemen of ophangen. De touchbediening was in het begin even wennen vanwege de vorm van de earbuds, hiervoor had ik andere van een ander merk. Maar zodra je er aan gewend bent, dan gaat dit uiteindelijk vanzelf beter. Ik heb de indruk dat deze oordopjes groter zijn dan andere, waarschijnlijk is de batterij ook groter, waardoor die langer meegaat.
Kortom, deze earbuds van Sennheiser zijn van grote klasse.

Heb jij ook een Sennheiser Accentum True Wireless (Zwart)?