Gigabyte G34WQC A Zwart Review

24 juni 2024, laatste update op 24 juni 2024, 127 views Rapporteer

Mooi 1ms 144hz breedbek scherm met meerdere inputs en goed betaalbaar (Ik kocht rond €280 incl)

Pluspunten

• Geweldige Prijs/Kwaliteit Verhouding
  • Prachtig beeld
  • Perfecte curve
  • Niet alléén voor Gamen!

Minpunten

• Standaard neemt wat veel plek, maar met VESA kan je dat zelf regelen

Als analist en ontwikkelaar bij een softwarebedrijf is de Gigabyte G34WQC-monitor een absolute game-changer voor mijn werk. Deze 34-inch ultrawide heeft een goede resolutie (3440 x 1440 en 144Hz en maakt multitasken een fluitje van een cent als ik wissel tussen PC en notebook. Het VA-paneel biedt een uitstekend contrast, perfect snachts ook.

Het is de eerste keer dat ik een gebogen scherm gebruik. Dat went erg snel en dan wil je niet meer terug! Met een kromming van 1500R omhult het mijn gezichtsveld, waardoor vermoeidheid van de ogen vermindert en het gemakkelijker is om gefocust te blijven op taken. Het is alsof je meerdere monitoren hebt zonder de vervelende randen ertussen. De HDR400-ondersteuning is ook een leuke toevoeging trouwens.

Het opzetten is eenvoudig, en de stevige standaard met hoogteverstelling is een enorm pluspunt, waardoor ik de perfecte opstelling kan vinden. De meerdere aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI en DisplayPort, zorgen ervoor dat ik hem zonder problemen tegelijkertijd aan mijn laptop met hubje en desktop kan aansluiten.

Grappig genoeg had ik nooit gedacht dat een monitor mijn productiviteit zou kunnen verbeteren, maar de G34WQC heeft bewezen een essentieel hulpmiddel. Of het nu gaat om het analyseren van gegevens, het schrijven van code of zelfs een pauze nemen met wat lichte gaming, deze monitor kan alles aan met gemak. Voor iedereen in de tech-industrie die zijn werkplek wil upgraden, is de Gigabyte G34WQC een leuk scherm!

Heb jij ook een Gigabyte G34WQC A Zwart?