€ 369,- bij Wifimedia

WiiM Amp Grijs Review

21 juni 2024, laatste update op 21 juni 2024, 668 views Rapporteer

Geweldig product en is elke cent waard ondanks duurder dan in de VS
Goed zoeken levert al twee tientjes of meer korting op.
Design is geweldig en geluid is top, transparant zonder tekortkomingen.
Bij het gebruik van kleine luidsprekers is een subwoofer aan te bevelen.

Pluspunten

• Design
  • Geluid
  • Compleetheid kabels
  • Subwoofer uitgang
  • Fijne app

Minpunten

• Zo compleet en dan geen batterijen ab

Voorheen had ik een Pioneer vsx-830 deze app werd niet meer ondersteund, niet dat dit de hoofdredenen was om hem weg te doen, maar het geluid kon beter, toen de WiiM amp gekocht om goede recensie en brede streaming ondersteuning, daarbij is het geluid zo strak en doet niet onder voor een volwaardige versterker. Ik ben qua geluid wel wat gewend en weet wel hoe een goede installatie klinkt en dit is geweldig voor zo’n compact apparaat.
Het reageerd goed op commando’s via spotify en afstandsbediening. Fijne van de afstandsbediening is dat hij niet richtinggevoelig is vanwege ontbreken infrarood.
Het ding is zo compleet met alle kabeltjes op subwoofer na, maar dit is te begrijpen. De batterijen voor afstandsbediening niet inbegrepen begrijp ik niet.
Installatie verliep soepel en begon met updaten firmware.
Jammer dat hij in Nederland zo duur moet zijn, terwijl hij in de VS 299 dollar kost. Zullen wel die beroerde belastingen zijn.

Heb jij ook een WiiM Amp Grijs?

Ik heb 'm ook al een paar maanden en ik ben enorm verbaasd over de geluidskwaliteit. Ik heb er Q Acoustics 3030i aan hangen en een subwoofer.
Welke speakers gebruik jij?