Denon PerL Pro (Zwart) Review
14 juni 2024, laatste update op 14 juni 2024, 401 views
Rapporteer
De earbuds zijn eenvoudig in te stellen met de app en bieden een uitstekend geluid dankzij het persoonlijke gehoorprofiel. De immersiemodus zorgt voor extra goede bas. Er worden voldoende pasvormen meegeleverd, hoewel de pasvormtest in de app niet altijd goed werkt. Na het kiezen van een andere, als goed beoordeelde pasvorm, verbeterde de noise cancelling aanzienlijk. De social mode is handig om je omgeving te blijven horen en gesprekken te voeren. De batterijduur is voldoende voor lange treinreizen, vooral met een opgeladen case. De uitgebreide aanraakbediening maakt personalisatie eenvoudig. Het verbinden met twee apparaten tegelijk vond ik echter onhandig.
Pluspunten
- Goede bas
- Fijne pasvorm
- Handig bediening
De earbuds zijn makkelijk in te stellen met de app. Dankzij het snel aan te maken persoonlijke gehoorprofiel klinkt het geluid erg goed. De bas komt extra goed tot zijn recht in de immersiemodus. Er zijn voldoende pasvormen meegeleverd om de ideale pasvorm te vinden. Let wel, de pasvormtest in de app werkt niet altijd goed. Ik had een pasvorm gekozen die als goed werd aangeduid, maar de noise cancelling functioneerde toen niet goed. Na het proberen van een andere pasvorm, die ook als goed werd beoordeeld, verbeterde de noise cancelling enorm. Als je je omgeving wilt blijven horen, is de social mode een handige optie. In deze modus kun je zonder problemen gesprekken voeren. De batterijduur is ruim voldoende voor lange treinreizen, vooral in combinatie met een opgeladen case. De earbuds zijn gemakkelijk te personaliseren en te bedienen dankzij de uitgebreide aanraakbediening. Het feit dat ze met twee apparaten tegelijk kunnen verbinden, vond ik echter onhandig.