:strip_exif()/m/435775/1ShlGYuEMyjvxUFTvNIvJcA1eoIeSMDJzV6pEOKxfyWzknfoaO.jpeg?f=620xauto)
Tijdens een bruiloft deze speakers in persoon mogen ervaren, het weekend erop had ik mijn eigen exemplaar.
Wat mij direct opviel was de geluidskwaliteit, tuurlijk heeft deze speaker de "Bass-Boost" functie, maar neutraal geeft deze speaker zonder problemen de subtielste textuur in het geluid weer.
Het zijn uiteraard geen monitor-speakers, maar daar is de prijs ook naar.
De leds geven een speels karakter aan deze speakers, en ik was ook blij verrast met hoe goed audio-geactiveerde lichteffecten tegenwoordig werken.
De kracht zit voornamelijk in het gemak, indien je 2 van deze speakers bezit is de workflow naar een feestje ongeveer zo:
- Start speaker(s) op.
- Koppel telefoon via bluetooth
- druk op play
- en indien je 2 speakers heb druk je 1x op de TWS knop op beide units
(let op, TWS werkt enkel met 2 identieke modellen, dus alleen met een andere 310 speaker)
Indien je meer dan 2 of verschillende speakers wil koppelen dan moet je gaan "daisy-chainen" dit doe je met een aux kabel met 3,5mm jacks.
Indien je ook de partybox wireless microfoons heb krijg je ook toegang tot de ingebouwde karaoke functies! echo, reverb e.d. zijn aan de bovenkant van de speaker los van de muziek te bedienen.
:strip_exif()/m/435775/1ShlEUU47n2ok1cPkdeEiqFiKe1jHEHiCUrfQLyTcgzxvBMMEa.jpeg?f=620xauto)
en aan de achterzijde heb je een gain (die enkel met een kleine schroevedraaier in te stellen is om dronken vrienden die macht uit handen te nemen) en een gate, zodat rondzingen beheerst kan worden.
Voor de mensen die graag de muziek willen voelen is de Bass boost een overweging, deze heeft 3 standen:
Uit, enhanced en intens.
Enhanced geeft het effect alsof de speakers stukken groter zijn dan werkelijkheid en versterkt vooral het reverb effect, Intens legt meer de focus op de initiele beat (meer "Punch")
Op mijn foto's zie je 2 speakers staan, 1 is van een maatje, maar we zijn na afgelopen tuinfeest beide al verkocht aan het idee dat we er beide 2 moeten hebben