Denon PerL Pro (Zwart) Review
11 juni 2024, laatste update op 11 juni 2024, 186 views
Rapporteer
Geen andere Ear pods meer. Niet te vergelijken met andere merken: dit is echt veel helderder zowel in geluid als tijdens gesprek. Eindelijk geen vervormde stem
Pluspunten
- Hoge kwaliteit
- Geweldige sound
- Lange batterijduur
- Past goed in jouw oor
Minpunten
- Hoesje gaat te makkelijk open
- Niet te koppelen aan Find my in IPhone
Ik heb de Denon PerL Pro Earbuds vorige maand ontvangen om ze te kunnen testen. Voordat je de Earbuds kunt gebruiken moet je eerst de Denon Headphones App op je telefoon installeren en moet je ook een profiel op de Denon site aanmaken als je die nog niet hebt.
Daarna kun je de Denon PerL Pro Earbuds met je telefoon koppelen en kun je in de Denon Headphones App een persoonlijk profiel aanmaken zodat de Denon Earbuds precies het geluid geven dat bij jouw oren past.
Zelf vind ik het persoonlijke profiel met een neutrale Immersie Modus het mooist klinken. De lage tonen komen goed naar voren en en de rest van het geluid is ook heel goed. Precies zoals ik dat van Denon gewend ben. De Noise Canceling werkt perfect en als je buren teveel geluid maken dan is dat echt een uitkomst!
Om de pasvorm van jouw Denon PerL Pro Earbuds precies te hebben zoals je dat van een A merk verwacht kun je de rubberen dopjes heel makkelijk verwisselen.
Met de Pro versie die ik heb gekozen is de accuduur ruimschoots voldoende en ik kan de Denon PerL Pro Earbuds dan ook van harte aanbevelen en je zult er, net als ik, waarschijnlijk jaren veel plezier van hebben.