€ 169,- bij bol

Denon PerL Pro (Zwart) Review

11 juni 2024, laatste update op 11 juni 2024, 110 views Rapporteer

De earbuds van Denon hebben de beste geluidskwaliteit die ik tot nog toe heb ervaren met het dragen van oordopjes. Ongelofelijk mooi, helder en sterk. Dat noem ik echt genieten. De goede noise cancelling is daarbij enorm ondersteunen. Het maakt niet uit of ik nu muziek, podcast luister, rustig bel of ene meer intensieve activiteit doe. Deze earbuds zijn perfect. Wat ik heel fijn vind, is dat het geluid direct pauzeert wanneer ik een oordopje uitdoe. De app zorgt ervoor dat ik geluidservaring nog intenser wordt doordat ik het persoonlijk kan afstellen. Na het een en ander uitproberen, spreekt het voor zich. De erabuds zitten heel fijn, ook als ik ze langere tijd in heb. Dat vind ik opvallend positief aan deze oordopjes, net als de lange batterijduur. Een betrouwbaar artikel van kwaliteit met geweldige eigenschappen en functies, is mijn conclusie.

Pluspunten

• Geluid
  • Gemak
  • App
  • Personaliseren

Minpunten

• Geen

Heb jij ook een Denon PerL Pro (Zwart)?