Samsung Galaxy S24 Ultra, 512GB opslag Grijs Review

7 juni 2024, laatste update op 7 juni 2024, 632 views Rapporteer
Product gekocht 0

Vandaag 7,5 u gebeld. Nooit geen problemen gehad. Altijd Samsung gehad.

Mom is model S24 Ultra 1tb slecht

Als klant kan je bellen tot je zwart ziet. Samsung doet allerlei registr. Zoals hun het uitkomt. Meerdere dossiers worden aangemkt.

Uren wachten op ondersteuning (2e keer) Telnr niet goed registreren (dan verwijderen)

Software is niet goed. Al vanaf begin bij samsung bekent. Reactie wacht maar x aantal mnden.

Bij niet akkrd, is het norml als ze dit pas na 5 wkn klant mededelen bij 2e ondersteuning (buiten 30 dgn ruilen)

Komt retourneer service, gesprk na 30 min. Stuur maar ter reparatie op (volgende smoes)

Daarom raad ik u aan om de S24 niet aan te schaffen.

Als klant krijg je nergens bevestigingen van. Samsung neemt alle gesprekken op (hoezo privacy ?)

Bij een mail n de ceo met schriftl klacht geen reactie. Is als klant je enigste verweer.

Pluspunten

• Mooi modelom te zien

Minpunten

• Service samsung beneden peil, houden mensen aan het lijntje
  • Problemen met beeldscherm, helderheid, niet zicht buiten bij bellen en apps ( let op 30 dagen retour, geen eerlijkheid samsung kan nu niet worden opgelost)
  • Ai (is uit te schakelen, gelijk doen anders straks waarschijnlijk hoge kosten en misschien niet terug te draaien)

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Samsung Galaxy S24 Ultra, 512GB opslag Grijs?

Nou Anne miek,

Wat een ellende met jouw S24 Ultra!

Alleen wordt me even niet alles duidelijk wat je schrijft? Had je nu een toestel wat stuk aangekomen is bij je? Met werkelijke defecten?

Ik lees namelijk dingen over je beeldscherm die ik (en ik denk velen) niet herkennen. Als er een defect is dan ruil je hem toch om? Veel helderder dan het scherm van de S24 Ultra wordt het niet volgens de specificaties dacht ik en bij mij is het ook nu in de brandende zon in Hongarije prima af te lezen buiten.

Betalen voor AI? Duidelijk is daarvan (nog) geen sprake. Dat zal het ook nooit met terugwerkende kracht worden. Wel een grote kans dat ze er in de toekomst 'ooit eens' extra geld voor willen hebben tegen de tijd dat het echt goed werkt en als velen het gebruiken. Dat is niets vreemds en zo werkt de tech-wereld een beetje toch?

Dat Samsung de gesprekken met je opneemt is natuurlijk om vast te leggen wat er afgesproken wordt. Dat heeft weinig met privacy te maken denk ik. Ik zie er niet zo heel erg een probleem in, laat staan dat jouw privacy erdoor geschonden is. Bijna alle grote ondernemingen doen dat tegenwoordig. Als ze het gesprek met jouw niet openbaar maken of delen met anderen dan is er weinig aan de hand.

Software vanaf het begin niet goed en in juni zelfs ook nog niet? Ik was één van de eerste kopers maar had geen problemen. Welke software problemen had je?

[Reactie gewijzigd door robbvdb op 24 juli 2024 00:05]

Wat een nep review is dit! Moderator zou je dit niet even checken?