€ 293,- bij Amazon.nl Marketplace

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro Zwart Review

17 mei 2024, laatste update op 17 mei 2024, 284 views Rapporteer

Werktelefoon met IP68 rating. Kan echter niet goed tegen onderdompeling.

Pluspunten

• Vlot
  • Mooi scherm
  • Kan aardig wat hebben

Minpunten

• Niet zo resistent als je zou willen

3 van 5 sterren (Voldoende)
Ik heb deze telefoon nu ruim een half jaar. Hij bevalt me prima, hij verving een Cat S42 waarvan het rubber echt te mottig geworden was (en traag, en vol).

Als hovenier ben ik veel buiten, zand, stof, zaagsel, modder, water en andere meuk horen er bij mij bij. Daar moet mijn telefoon ook tegen kunnen. Aan een al te duur, al te sjiek juweeltje wat gelijk waardeloos wordt bij het eerste tikkie heb ik niets.

Nu heb ik het apparaat al meerdere malen uit mijn kladden laten pleuren. Of uit mijn zak bij het uithalen van halsbrekende toeren, je weet wel. Kan ie allemaal prima hebben. Screenprotector helemaal aan gort, maar ja, daar is ie voor he ;-) Dus de valbestendigheid van dit toestel ben ik wel over te spreken.

De samsung voldoet op zich prima, maar sinds ik m laatst in de plomp heb laten vallen en er weer uit gevist, bleek hij dus helemaal niet zo goed tegen water te kunnen als ik had gedacht en gehoopt gezien de marketing. Het toestel bleef in een bootloop zitten. Na een dag of vier uitgestaan te hebben, bleek hij wel weer te starten. Ik krijg wel nog steeds meldingen dat de usb poort nat zou zijn.

Scherm is prachtig, groot en helder. De camera is prima, en de vingerafdruklezer op de aan/uitknop vindt ik ook erg relaxed. Scherm werkt redelijk met handschoenen, maar niet in de regen.

Zou ik er nu weer een aanschaffen? Nee. Ik wil m uit de plee kunnen vissen, af kunnen spoelen en dan weer door kunnen. Heb licht spijt dat ik niet voor een nieuwere Cat gegaan ben.

Heb jij ook een Samsung Galaxy Xcover 6 Pro Zwart?