ASUS Vivobook Pro 15 OLED N6506MV-MA043W Review
9 mei 2024, laatste update op 9 mei 2024, 96 views
Rapporteer
Product geleend
De Vivobook heeft een erg mooi helder OLED scherm met levendige kleuren. Het geluid is erg krachtig, ik heb de schuif maar tot de helft gebruikt en toen kwam er al een aardig volume uit. Gezichtsherkenning werkt erg soepel. Het aparte numerieke toetsenbord is erg fijn. De toetsen zitten een stukje uit elkaar wat erg prettig is en het typt erg licht. Hij start snel op en werkt snel ook als er veel programma's tegelijkertijd open staan. Touchpad werkt erg soepel. Het ontwerp is strak en stevig. Hij is aan de achterkant voorzien van pootjes zodat hij voldoende kan koelen. 1 minpunt wat mij betreft hij is erg zwaar waardoor ik hem liever op 1 vaste plek gebruik. Verder is het een zeer krachtige laptop met een mooi scherm.
Pluspunten
- helder OLED scherm
- goede gezichtsherkenning
- soepel toetsenbord
- werkt snel
Scherm
De Vivobook heeft een erg mooi helder OLED scherm met levendige kleuren.
Geluid
Het geluid is erg krachtig, ik heb de schuif maar tot de helft gebruikt en toen kwam er al een aardig volume uit. Je hoeft in principe geen externe speaker te gebruiken.
Toetsenbord
Het aparte numerieke toetsenbord is erg fijn. De toetsen zitten een stukje uit elkaar wat erg prettig is en het typt erg licht. Touchpad werkt erg soepel. Gezichtsherkenning werkt erg soepel, dit is zeker een pluspunt wat mij betreft.
Werking
Apparaat zelf
Verder is het een zeer krachtige laptop met een mooi scherm. Zeker geschikt voor de grafische gebruiker of een ervaren gamer.