€ 192,18 bij Amazon.nl

Sony WF-1000XM5 (Zwart) Review

8 mei 2024, laatste update op 8 mei 2024, 472 views Rapporteer

Voor mijn gebruik doen deze oordoppen flink onder voor mijn Soundcore A3I die minder dan een kwart hebben gekocht. Na een paar dagen testen heb ik ze retour gestuurd.

Pluspunten

• Geluidkwaliteit

Minpunten

• Noise cancelling
  • Draagcomfort
  • Prijs
  • Touchbediening

2 van 5 sterren (Slecht)
Mijn Soundcore A3I dopjes worden flink gebruikt en helaas beginnen de accu's achteruit te gaan. Vanwege medische redenen ben ik erg gevoelig voor geluid en daarom leek het me verantwoord wat meer geld uit te geven aan oordopjes met hopelijk betere noise cancelling. Ik gebruik ze oa om mee in slaap te vallen, dus een koptelefoon is geen optie.

De hele ervaring viel ontzettend tegen en inmiddels heb ik ze retour gestuurd. Gelukkig deed belsimpel hier niet moeilijk over.
  • Het draagcomfort is slecht. Het materiaal van de oordopjes in je oor is van een vrij ruw materiaal gemaakt wat snel gaat irriteren
  • de touchbediening is erg beperkt aan te passen. Je hebt maar een paar standaard profielen. Daarnaast heeft touch een enorm nadeel voor mijn gebruik in bed; het wordt vaak geactiveerd door aanraking met mijn armen of zelfs door mijn kussen. Daarom had ik de bediening al snel helemaal uitgezet. Desondanks bleef de sensor een geluid veroorzaken bij aanraking!
  • Dé reden om deze doppen te kopen was de noise cancelling. Maar echt, welke noise cancelling? Als het aan staat voegt het een soort drukkende ruis toe, maar dat is eigenlijk het enige waar ik aan merkte dat het aan stond. Het gesnurk naast me klonk even hard door (sorry schat :> )
Op alle 3 de bovenstaande punten is de A3I voor mij een superieur product voor minder dan een kwart van de prijs.

Heb jij ook een Sony WF-1000XM5 (Zwart)?