Sennheiser Accentum Plus Wireless (Zwart) Review
7 mei 2024, laatste update op 7 mei 2024, 233 views
Rapporteer
Deze koptelefoon komt in een handige kleine tas waarmee je hem gemakkelijk mee kunt nemen! Hij zit heerlijk en geeft echt een goed geluid! Ik heb het product ontvangen om te testen. Ook vind ik het erg fijn dat er een stand is met een soort wind ruis. Hierop kun je je heerlijk concentreren. De app is handig om te gebruiken en je kunt erg veel instellingen aanpassen. De app gebruikt bluetooth om te verbinden, net als met je muziek. De handfree knoppen aan de zijkant van de koptelefoon zijn handig te gebruiken.
Pluspunten
- Zacht
- Luxe uitstraling
- Goed geluid
Deze koptelefoon past over mijn oren en beweegt niet veel. Zo zit hij stevig op je hoofd en zelfs met hardlopen is hij om heerlijk te gebruiken. Hij komt in een handige kleine tas waarmee je hem gemakkelijk mee kunt nemen! Hij zit heerlijk en geeft echt een goed geluid! Ik heb het product ontvangen om te testen. De noice cancelling werkt erg goed. Als hij geluid hoort laat hij het wel horen. Ook vind ik het erg fijn dat er een stand is met een soort wind ruis. Hierop kun je je heerlijk concentreren. De app is handig om te gebruiken en je kunt erg veel instellingen aanpassen. De app gebruikt bluetooth om te verbinden, net als met je muziek. De handfree knoppen aan de zijkant van de koptelefoon zijn handig te gebruiken.Ik vind het een erg fijne zachte koptelefoon, met echt goed geluid, zelfs buiten!