Arlo Essential 2K Outdoor Beveiligingscamera - 2-Pack Review
6 mei 2024, laatste update op 6 mei 2024, 68 views
Rapporteer
Prima camera's met het nadeel van een abonnement en niet te koppelen aan Homey Pro 2023.
Pluspunten
- Bouwkwaliteit
- Beeldkwaliteit
- Draadloos
- Alarm en licht op camera
Minpunten
- Cloud abonnement eigenlijk noodzakelijk
- Niet te koppelen aan Homey Pro 2023
#Reviewclub vroeg mij of ik de Arlo Essential 2K Outdoor Camera 2-Pack (white) te testen.
De camera’s komen prima verpakt in een doos en zijn na het opladen eenvoudig te koppelen aan de Arlo Security app. Ophangen van de camera’s is vervolgens een fluitje van een cent. Twee gaatjes boren voor de ophangsteun en de camera kan worden ingeklikt. De camera’s reageren adequaat op beweging, en maken onderscheid tussen mens, dier en beweging.
De batterijen zouden 4 maanden mee moeten gaan, maar dat heb ik nog niet kunnen testen. Wel jammer is de noodzakelijkheid van een Arlo Cloud abonnement om de beelden op te kunnen slaan. Ik had gehoopt de camera’s en de beelden te kunnen koppelen aan mijn eigen Smart home syateem (Homey Pro 2023), maar die mogelijkheid ontbreekt helaas. Misschien nog even verder zoeken, naar de mogelijkheden op dit gebied. Verder tevreden met de beelden, het lampje en het alarm op de camera’s.