€ 245,37 bij Azerty

Arlo Essential 2K Outdoor Beveiligingscamera - 2-Pack Review

4 mei 2024, laatste update op 4 mei 2024, 52 views Rapporteer
Product gekocht 0

Omdat we verontruste beelden uit de buurt kregen van inbrekers die pogingen deden (en soms zelfs geslaagd) om in te breken, wilde we zo snel mogelijk betere beveiliging voor ons eigen huis. Stiekem denk je wel: wat valt er nou te halen? Er ligt niks aan waarde, maar dat weten inbrekers niet. Dus hebben wij deze camera’s gekocht. Het voordeel van deze camera’s is dat je er vier dingen mee kan: uiteraard is het een camera. Maar daarnaast kan je ook direct met iemand praten (handig als er iemand onverwachts in je achtertuin staat). Maar ook geeft hij een ongelofelijk geluid als er beweging waargenomen wordt. Ook gaat er een licht aan. Deze combinatie zal inbrekers zeker afschrikken! Ik voel me een stuk veiliger in mijn eigen huis, ,en mijn vriendin ook, dat is het belangrijkste.

Pluspunten

• lawaai bij beweging
  • licht bij beweging

Minpunten

• geen bekend merk

Heb jij ook een Arlo Essential 2K Outdoor Beveiligingscamera - 2-Pack?