€ 245,37 bij Azerty

Arlo Essential 2K Outdoor Beveiligingscamera - 2-Pack Review

23 april 2024, laatste update op 23 april 2024, 76 views Rapporteer

Fijne camera. Even wennen aan de app die vind ik wat ingewikkeld.

Pluspunten

• Uitstekend nacht

Minpunten

• Betaald abonnement

Ik heb de 2 Arlo Essential Camera's nu twee weken in mijn tuin hangen. Het instellen van de camera doe je via de app van Arlo en dat kostte wat tijd en moeite, vooral omdat ik problemen had met het verbinden met mijn wifi-netwerk. Gelukkig ontdekte ik dat het tijdelijk splitsen van mijn wifi-signaal in 2.4 GHz en 5 GHz het probleem oploste waardoor ik de camera wel kon verbinden met de 2.4 ghz.

De camera heeft een bewegingssensor die kan reageren met geluid en/of licht. In het begin kreeg ik om de 20 sec een melding omdat mijn camera iets had gezien. Door het instellen van een zone en de sensitiviteit van beweging te verlagen krijg ik nu alleen meldingen wanneer iemand mijn tuin inloopt (zonder abonnement kun je dat niet meer) Verder is er de mogelijkheid om met bezoekers te praten en te luisteren via de ingebouwde microfoon en luidspreker.

De camera levert heldere HD 1080p-video, zelfs 's nachts en biedt de mogelijkheid om op bepaalde tijdstippen automatisch aan te laten gaan of automatisch in of uit te schakelen wanneer je aan- of afwezig bent of routines instellen.

Ik heb de camera aan laten staan dag en nacht om alles goed te testen en de batterij verbruikt ongeveer 25 procent voor 2 weken.

Er zit ook een sirene optie op die heb ik niet uitgeprobeerd maar ik zie wel in de app dat er een tab is wat noodgeval heet en daar kun je sirene af laten gaan en eventueel een noodcontact laten bellen. Bij aankoop van de camera zit een proefabonnement van een maand daarna vanaf 4,95 pm

Heb jij ook een Arlo Essential 2K Outdoor Beveiligingscamera - 2-Pack?