De voeding die bij deze case zit is er één van 500Watt. Na deze te heben aangesloten op een Intel D975XBXLKR met een E6600, werd deze zo heet dat ik misselijk werd bij het gebruiken van de PC door de warmte die onder mijn buro vandaan kwam. Ook de 120mm Fan resoneerde als een bezetene. Na de voeding met moeite omgeruild te hebben (en de 120mm fan) kwam ik thuis sloot de hele zooi weer aan en..... exact hetzelfde alleen nu brande de voeding in zijn geheel door. Deze voeding is nu vervangen, door mijzelf, door een Amacrox van 350Watt welke nauwelijks warmte geeft. De nieuwe 120mm fan is nog erger dan die hiervoor.
De kast op zich is wel mooi, daarom kies je 'm, alleen over de kwaliteit van de lak is niet echt nagedacht. Er zit een "deur" in, zijpaneel, die na een aantal maal gebruik de lak beschadigd.
het deurtje (front) is links scharnierend, zou mooi zijn als je dit zou kunnen omdraaien
Ik ben met de kast tevreden, had ik echter geweten dat bovenstaande zou gebeuren had ik hier nooit €120,00 voor betaalt.