Jamo S 801 Boekenplank Speakers (per paar) (Wit) Review
15 april 2024, laatste update op 15 april 2024, 202 views
Rapporteer
Product gekocht
Zeer betaalbare speakers met een prettig geluid met goed stereobeeld en een fraaie vormgeving.
Pluspunten
- Goed geluid
- Design
- Klein genoeg voor naast de TV
- Beter geluid dan het alternatief met een soundbar
- Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
Minpunten
- Geen vervanger voor een sub
Ik heb een al wat oudere Yamaha RX-V475 5.1 surround-receiver en een Harmon Kardon 5.1 speakerset. Van deze set heb ik de subwoofer per ongeluk onklaar gemaakt, na reparatie lijkt het erop dat ook de sub-uitgang van de receiver niet meer werkt.
Ik heb deze boxen in oktober 2023 gekocht voor €135,- als vervanger voor de fronts van mijn surround set. Daarbij was mijn doel om te testen of ik met deze verbetering de sub nog steeds zou missen. Omdat door deze boxen de stereo plaatsing zo veel beter is dan ik eerst had en ook laag weergave is verbeterd ten opzichte van de situatie met alleen de Harmon Kardon-surrounds en center (dus zonder sub) is de test geslaagd. Ik ben zeer tevreden met de aanpassing.
Zeker in vergelijking met de soundbars die ik bij mijn ouders en vrienden heb gehoord ben ben ik er voor een zeer acceptabele prijs een stuk op vooruit gegaan en is het ook qua uiterlijk (WAF) een goede aanpassing. Ik ga voorlopig dus niets veranderen aan mijn setup.