€ 169,99 bij NBB.com
  3. Willen (1.646) Hebben (392)

MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI Review

14 april 2024, laatste update op 14 april 2024, 73 views Rapporteer
Product gekocht 0

Gekocht voor een nieuwe AM5 build icm een 7800X3D. Processor werd out-of-the-box direct door het moederbord herkend, geen bios update nodig. Ook het XMP profiel instellen in het bios ging direct goed, na reboot draait direct de juiste snelheid en timings. Systeem draait nu enkele dagen en tot nu super stabiel. Precies wat je wilt hebben.

Wat betreft opties heeft dit moederbord alles wat ik nodig heb. Het enige minpunt vind ik het ontbreken van een PCIe 5.0 M.2 slot. Was voor eventuele toekomstige upgrades prettig geweest. Dit moederbord is wel een van de weinig die ik tegen ben gekomen met een S/PDIF uitgang waar ik mijn speakers op aan kan sluiten. In combinatie met de uitstekende audio codec was dit een van de redenen voor mij persoonlijk om voor dit bord te kiezen.

Pluspunten

• Uitgerust met Wifi
  • Vele USB-Poorten
  • Hoge kwaliteit
  • Goeie prijsverhouding voor wat je krijgt

Minpunten

• Geen PCIe 5.0 M.2 slot

Heb jij ook een MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI?