ASUS ROG Strix Radeon RX 6800 OC Edition Review

Thomas Z
10 april 2024, laatste update op 10 april 2024, 46 views Product gekocht

ASUS ROG Strix Radeon RX 6800 OC Edition

Underrated GPU

Pluspunten

• Geen Coilwhine
  • Goeie OC
  • Adrenaline
  • Goeie kwaliteit
  • Koel

Minpunten

• Niet echt groot maar wel opletten met case
  • Groot genoeg voor sag
  • 1 Fan moeten vervangen

Ik heb deze kaart gekocht omdat ik een upgrade wou maken van mijn 5700XT. De 5700xt heb ik een tijdje gehad als upgrade van 1060 maar werd me net iets te warm. Toen kwam ik bij deze uit, zeer goede kaart en zeker een aanrader. Ik heb al eerder wel 4x een 6750XT gekocht en geretourneerd vanwege coil whine (Bekend ROG probleem) mijn pc staat op mn bureau dus hoorde het door mn headset heen en zelfs buiten mn kamer soms.

Deze Kaart heeft 0 coil whine ook niet met zware OC. Wat me opvalt is dat deze kaart erg underrated is en weinig over te vinden is vergeleken met de XT variant.

Ik heb de middelste fan wel moeten vervangen vanwege deze veel geluid ging maken. Is niet moeilijk als je er een beetje vanaf weet en heb gelijk koelpasta vervangen.

Wil je deze kaart dus kopen nieuw of 2e hands is dit zeker een aanrader ik game 1440p 144hz en ik heb nog geen game gehad met normale/hoge settings hij dit niet haalt.
FPS games zoals Rainbow Six Siege of MW3 haal ik 300/350fps en ARK Ascendend haal ik ook meer dan genoeg

Kaart blijf ook lekker koel met gamen niet boven 55/60 graden en idle ongv 30/35.

Heb jij ook een ASUS ROG Strix Radeon RX 6800 OC Edition?