€ 97,60 bij Azerty

Lenovo Tab M9, Wi-Fi, 3GB ram, 32GB opslag, 2 jaar garantie, transparante case, screenprotector (ZAC30123SE) Grijs Review

7 april 2024, laatste update op 9 april 2024, 723 views Rapporteer
Product gekocht 0

Handig en degelijke tablet met alles voor werk of media center applicaties

Pluspunten

• Prijs
  • Case
  • Batterij
  • SD slot
  • Audio jack

Minpunten

• Schermkleur
  • gestures en navigatie

Al een tijd op zoek naar een android auto apparaat voor in mijn auto. Van alles zelf proberen te bouwen met raspberry pi en touchscreen displays.
Verliep wat traag dus als test deze tablet gekocht.

Aangenaam verrast door snelheid en hoe goed het werkt, zeker voor de prijs. Stevig apparaatje met een fijn formaat. Accu gaat lang mee. Hoewel ik zelf niet van cases ben is de klapstandaard stevig en geeft me het vertrouwen dat het de tablet beschermd.

Display is het enige wat mij in het begin stoorde, maar dat was gewoon even wennen. De kleuren zijn niet fantastisch maar nog steeds bruikbaar. De iets lagere resolutiie zal ook wel schelen in het accuverbruik.
De navigatieknoppen nemen een hele balk in en de gestures deden het niet echt voor mij, dus heb de navigation keys appp geinstalleerd om wat makkelijker door alle apps te gaan.

Omdat veel mensen de tablet hebben is er een hoop over te vinden. Ben bijna geneigd er nog een aan te schaffen als werktablet nu deze in de auto wordt ingebouwd.

Door de SD lezer en audio jack ook nog eens handig als media center voor home assistant....
Aanrader dus!

-edit-
Display werd veel beter na het aanzetten van Disabling HWOverlay in Dev settings. Dit haalde de filter weg die alles overscherp maakte en laat alles veel soepeler voelen. Nu is het echt een topper!

Heb jij ook een Lenovo Tab M9, Wi-Fi, 3GB ram, 32GB opslag, 2 jaar garantie, transparante case, screenprotector (ZAC30123SE) Grijs?

Hoe good is de accuduur?
Ik heb zelf geen test gedaan, kwam er wel achter dat youtube de nacht doorhaald bij mij met erg dim scherm.

Volgens deze review haalt hij dit ook.

Ik zal meer data toevoegen als ik de tablet langer heb gebruikt.
Edit: Vraag niet meer nodig.

[Reactie gewijzigd door mm1985 op 23 juli 2024 22:28]