€ 234,90 bij CAPS

JBL Xtreme 4 Black Review

Stefan Ridder
7 april 2024, laatste update op 7 april 2024, 906 views Product gekocht

JBL Xtreme 4 Black

Een fijne en goede box als hij werkt. Als hij werkt?? Ja als hij werkt!!! 9/10 keer gaat hij gewoon niet aan.

Pluspunten

• goed geluid
  • bass
  • accuduur

Minpunten

• werkt af en toe niet
  • weinig vershil tegenover extreme 3
  • klantenservice

2 van 5 sterren (Slecht)
Na lang twijfelen over de aanschaf van een speaker, heb ik uiteindelijk toch besloten om de JBL Xtreme 4 te kopen zodra deze uitkwam. Dankzij de ING rentepunten kon ik hem voor €280,- bemachtigen, wat een aanzienlijk verschil is met de originele prijs.

Ik heb de speaker besteld bij JBL en twee dagen later werd hij keurig en mooi verpakt geleverd. Meteen na het uitpakken werkte hij probleemloos.

Op de eerste dag had ik geen enkel probleem. Maar toen ik hem de volgende dag in de auto wilde inschakelen na het werk, gebeurde er niets. Na enige tijd proberen en zoeken op internet, besloot ik zonder muziek te rijden. Eenmaal thuis dacht ik dat de batterij leeg was, aangezien hij meteen weer werkte nadat ik hem aan de oplader had aangesloten.

De volgende dag werkte hij weer normaal en gaf hij prima geluid tijdens mijn rit naar het werk. Maar toen ik hem na het werk weer wilde inschakelen, deed hij het opnieuw niet. Aangezien ik hem de vorige dag tot 100% had opgeladen, zou hij niet leeg moeten zijn.

Toen ik hem thuis aan de oplader had aangesloten, werkte hij dit keer ook niet.

Op zaterdag belde ik de klantenservice, waar ik samen met een vriendelijke medewerker wat resets uitvoerde, naar updates keek en controles uitvoerde. Hij stuurde me een e-mail waarop ik kon reageren als ik weer problemen zou hebben.

De komende dagen werkte hij weer zoals het hoort. Maar helaas begonnen de problemen opnieuw. Ik heb dit maar geaccepteerd, in de veronderstelling dat er nog wat updates zouden komen voor deze nieuwe speaker.

Dit hield ik twee weken vol, totdat hij helemaal niet meer aan wilde gaan. Gedurende de hele week waren er dagelijks problemen.

Ik nam contact op met de klantenservice en zij lieten me weten dat ik hem kon opsturen voor reparatie. Als dat niet zou lukken, zou ik een nieuwe kunnen krijgen of mijn geld terug kunnen vragen.

Nadat ik hem had opgestuurd, werd ik niet meer op de hoogte gehouden van de status van de speaker. Er werd niets gemeld over een defect of een ander probleem. Ik wachtte even af, hopend dat ze het druk hadden en dat mijn speaker nog niet aan de beurt was.

Totdat ik gisteren zag dat het aankoopbedrag was teruggestort. Normaal gesproken zou ik dit niet erg vinden. Maar in dit geval ben ik mijn rentepunten kwijt die ik hieraan heb besteed, en bovendien gaat dit tegen de afspraak in.

Ik heb hen hierover nog niet gecontacteerd, maar dat ga ik zo doen. Ik zal jullie op de hoogte houden.

Als je dit leest, wens ik je een fijne dag toe.

Heb jij ook een JBL Xtreme 4 Black?