€ 14,95 bij TechPunt

Xiaomi Yeelight Oplaadbare Sfeerlamp Review

1 april 2024, laatste update op 1 april 2024, 108 views Rapporteer

Prima lamp en lange accuduur.

Pluspunten

• Accuduur
  • Veelzijdigheid
  • Rigide
  • Prijs
  • Design

Minpunten

• Geen

Een hele fijne lamp. Heeft een USB-C aansluiting met meegeleverde kabeltje voor het opladen. Het is een sfeer en leeslamp in ėėn. De accu gaat heel lang mee. Ik heb de lamp gebruikt om laptops open te schroeven en zelfs om onze baby te verschonen. Verder ook gebruikt als sfeerlamp. Perfect voor de dingen waarvoor ik hem heb gebruikt. Daarnaast lekker compact en ligt om mee te nemen. Daarnaast is de lamp in twee kleuren verkrijgbaar, zwart en wit.

Of je het lampje gebruikt als nachtlamp of werklamp op je thuiskantoor, deze lamp is daar ideaal voor.
De lamp heeft twee soorten verlichting. De ene is wit en dimbaar, voor bijvoorbeeld het lezen van een boek. De andere is de sfeer en relaxstand om het zo maar even te noemen. Ook deze verlichting is dimbaar en de kleuren zijn ook aanpasbaar.
Verder is de lamp ook goed gebouwd. Mijn zoontje heeft hem eens laten vallen en er mankeert niks mis mee!

Verder kunnen wij over de prijs kort zijn. Het is voor wat je krijgt een prima deal. De lamp is op de website van TechPunt.nl te bestellen.
En ohja, terugkomend op de accu. Ik heb hem sinds dat ik hem een keer heb opgeladen, niet meer aan de lader gehad. Dan heb je in ieder geval een betere beeld bij wanneer ik zeg dat de accu zeer goed is.

Heb jij ook een Xiaomi Yeelight Oplaadbare Sfeerlamp?