Apple iPad Air (2022) Wi-Fi + Cellular, 256GB opslag Grijs Review

1 april 2024, laatste update op 1 april 2024, 304 views Rapporteer
Product gekocht 0

Voor de prijs vind ik het wat tegenvallen. Loopt snel leeg bij licht gebruik. Opladen kostte een hele nacht, terwijl het apparaat op 24% was bij begin opladen.
Wanneer het op 100% is het apparaat binnen een kwartier op 90%. Op die snelheid van leeglopen kan ik er geen 3 uur mee doen. En dat zou ik bedroevend weinig vinden, dat is de prijs niet waard.

Pluspunten

• Mooi plat
  • Licht van gewicht

Minpunten

• Zeer korte accuduur
  • Erg warme achterkant.
  • Traag opladen
  • Tegenvalllende fotokwaliteit

3 van 5 sterren (Voldoende)
Voor de prijs vind ik het wat tegenvallen. Nu heb ik het apparaat pas een paar dagen (maart 2024), maar een aantal vallen op (tegen). Dingen die tegenvallen vallen natuurlijk altijd het eerste op. Ten eerste viel de warmte van de achterkant (*halverwege aan de kant van de geluidsknoppen). Bij het kopiëren van kopie werd de achterkant echt oncomfortabel warm.Ten tweede viel op dat de accu zeer snel leegloopt en zeer langzaam oplaad (t.a.v. bijvoorbeeld mijn I-phone). 2 uur voor 10% is voor mijn doen echt langzaam. Op stand-by met oplader liep hij zelfs nog terug (van 88% naar 86%) wat ik bijzonder vind. Dus op zoek naar wat er op de achtergrond draait zonder dat ik dat weet.

Vanaf 100% liep hij snel terug naar 90% batterij. Dat vond ik schrikbarend snel. Ik heb het gekocht voor werk en als mijn dag 2,5 uur gaat opleveren aan productiviteit, dan heb ik een probleem. En dan 10 uur wachten voor opladen.

De komende week zal ik actief testen met apps en zien of er verbetering optreedt of dat dit echt een miskoop is geweest.

Heb jij ook een Apple iPad Air (2022) Wi-Fi + Cellular, 256GB opslag Grijs?

Kun je niet beter iets bijleggen en voor de Pro gaan? je zit qua prijs in ieder geval al in de buurt. Ook komen er binnen nu en een aantal weken nieuwe iPad's aan, dus als je geen haast heb zou ik hier op wachten.

Edit: ik kom net een aanbieding tegen, misschien iets voor jou?

[Reactie gewijzigd door EValentino op 23 juli 2024 16:23]