ASUS ProArt PA602, Tempered Glass side-panel Review
25 maart 2024, laatste update op 25 maart 2024, 378 views
Rapporteer
Product gekocht
Asus zet een mooie degelijke kast neer voor diegene opzoek naar koeling. 420mm rad aan bovenzijde past maar dikte moet gecheckt worden!
Pluspunten
- Schroefloos loshalen stoffilters en panelen
- Hoge kwaliteit kast
- 420 rad aan bovenzijde
- Prijs kwaliteit
Minpunten
- Zwaar
- 420mm rad bovenzijde dikte
- Plastic kap binnenkant
LET OP: AF III 420 aio rad past aan bovenzijde maar dan is er geen ruimte om de top cover te sluiten door gebrek aan ruimte voor plastic lipjes. Check de dikte van de rad! (Zelf de plastic lipjes afgezaagd en op die manier kan ik de top cover sluiten zonder dat het negatieve gevolgen heeft voor het sluiten van het paneel)
Voldoende ruimte voor inbouw. Kabelmanagement zo goed mogelijk opgelost met mooie pro art velco straps.
Voorzijde twee 200mm fans als intake. Één 140mm achter fan als outtake plus drie maal 140mm rad fans als outtake.
Onderste 200mm intake fan blaast tevens lucht door de ssd / psu tunnel (deels plastic wat van mij ook metaal had mogen zijn). Overige lucht wordt via de ssd/psu ramp omhoog gestuwd richting gpu.
In het zware glazen zijpaneel zit ook nog een koelfilter voor verticale gpu ondersteuning zodat de gpu voldoende lucht kan aanzuigen. De kast heeft een standaard horizontale gpu steun ingebouwd. En alle panelen inclusief stoffilters kunnen met simpele druk op knoppen worden losgehaald! Mijn overweging om deze kast te kopen:
- Schroefloos loshalen van panelen en stoffilters
- twee maal 200mm intake fans voorzijde.
- 420mm rad mogelijkheid aan bovenzijde.
- Prijs voor al deze luxe
Ik weet niet of dit mag maar op YT staan hele mooie inbouw filmpjes die alle aspecten goed laten zien. Daarom post ik geen smartphone fotootjes:)