ASUS ROG Strix B550-F GAMING WIFI II Review
ASUS ROG Strix B550-F Gaming
Ik heb dit product gekocht, omdat ik andere onderdelen van een vriend had gekregen. Deze pastte niet in mijn oude FM2+ moederbord, ja dan weet je ookal hoe oud die vorige pc was! Ik wilde een goed moederbord tegen een niet al te absurd gekke prijs. Perfecte match met de B550-F gaming wifi
Pluspunten
Hoge kwaliteit
2 M.2 aansluitingen
6x sata aansluiting
Minpunten
Bios vaag
LED blijft branden als pc uit is via voeding lekspanning
Eindoordeel5 van 5 sterren (Uitstekend)
ASUS ROG Strix B550-F Gaming
Pluspunten
Hoge kwaliteit 2 M.2 aansluitingen 6x sata aansluiting
Minpunten
Bios vaag LED blijft branden als pc uit is via voeding lekspanning
Pluspunten
Hoge kwaliteit
2 M.2 aansluitingen
6x sata aansluiting
Minpunten
Bios vaag
LED blijft branden als pc uit is via voeding lekspanning
Eindoordeel5 van 5 sterren (Uitstekend)
ASUS ROG Strix B550-F Gaming
Heb jij ook een ASUS ROG Strix B550-F GAMING WIFI II?