Philips The Xtra 75PML9008/12 Zwart Review

sten123
18 maart 2024, laatste update op 18 maart 2024, 1.783 views Product gekocht

Philips The Xtra 75PML9008/12 Zwart

Hiervoor had ik een LG G1 65 inch OLED. Maar die werd defect gemaakt door ons kind van1.5 .

Dus ik moest opzoek naar een nieuwe.
Na lang nadenken toch gekozen voor deze MINI LED Televisie en ik moet zeggen ik ben zeer tevreden over het beeld. Het is werkelijk Fantastich en doet bijna niet onder aan het OLED.
Nu wij ook zonlicht op onze TV hebben hebben we hier overdag ook minder last van als de TV aanstaat.

De televisie word gebruikt i.c.m een NVIDIA SHIELD en een Playstation 5 en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit.

En Ambilight is gewoon fantastich.
Het menu is soms een beetje puzzelen maar daar kom je vanzelf wel uit.

Voor deze prijs en wat korting Bij HELLOTV is het een fantastiche televisie.

Kabels zitten strak achter TV met de bijbehorende beugel.(na de foto)

Pluspunten

• Uitstekend Beeld
  • HDR/DolbyVision
  • Fantastisch
  • Ambilight.

Minpunten

• Menu

Heb jij ook een Philips The Xtra 75PML9008/12 Zwart?

Nee, hier heb ik totaal geen last van.
Alleen als ik switch van bron is het beeld wat verlicht maar zodra de ps5 of shield herkend is dan werkt alles perfect… geen last van led bleeding oid.
Nee, hier heb ik totaal geen last van.
ook niet met film als er zwarte banden boven en onder zijn met dolbyvision dan gaat namelijk de achtergrondverlichting naar 100% en dan schijnenen er licht bloedingen te zijn

Hier mijn scherm, is niet om naar huis te schrijven

[Reactie gewijzigd door MiskentTalent op 22 juli 2024 14:25]

hoe zit het als u een film met zwarte banden afspeeld, ziet u ook lichtvlekken in die banden als u bv de film pauzeerd in netflix

[Reactie gewijzigd door MiskentTalent op 22 juli 2024 14:25]

zelfde model weer, maar afwachten is maar net hoe je het treft hoor ik wel, beeld is eigenlijk heel goed maar dat lichtlekken ben bang dat de andere het ook heeft zijn meerdere mensen die het hebben, zie maar bij pricewatch hier op tweakers hoeveel er als teruggestuurd zijn staan bij de 65inch versie oulet en hello tv staan ook een paar 8 stuks zo te zien, als deze het ook heeft ga ik voor de LG C3 65 inch oled

[Reactie gewijzigd door MiskentTalent op 22 juli 2024 14:25]

Ik ben benieuwd, Laat even weten hoe je nieuwe model is?
Dit heb ik echt totaal niet!
Ik zou er toch mee teruggaan als ik u was. Totaal geen last van!!
wordt morgen omgeruild mischien heb ik een miskleun
Ja denk het wel.
Had je hier van het begin al last van?

Krijg je hetzelfde model weer of heb je ergens anders voor gekozen?
Hi, hoe is je nieuwe toestel?
Patrick,

Ik ben er zeer content mee!
Echt goed beeld en de Ambilight is toch echt een mooie aanvulling vooral s`avonds,

Zelf heb ik nog geen minpunten gevonden aan deze televisie.
Bedankt voor je reactie.

Heb nu een Philips 55PUS7803/12, ben er op zich blij mee, maar wilde graag naar een 100hz TV, voor de "kinderen" om te gamen ;).
Zou ook niet meer zonder Ambilight willen. Zonet 65PML9008 besteld.
Weet je of de Odido app beschikbaar is? En anders gewoon met TV box, haha.
Merk sowieso dat via app TV kijken, vaak 30 seconde vertraging is, vooral met voetbal niet leuk.

Las trouwens bij een andere review dat MiskentTalent een omruiling heeft aangevraagd voor een LG.

[Reactie gewijzigd door PatrickCoenraad op 22 juli 2024 14:25]

Oh dat durf ik je zo niet te zeggen.
Kan het vanmiddag wel even voor je nakijken.

Ja ik heb er ook een NvidiaShield aanhangen.
had je nog een nieuwe gekregen?