€ 185,- bij AliExpress

Sennheiser Momentum True Wireless 4 (Zwart) Review

Gaby1812 Newbie
15 maart 2024, laatste update op 15 maart 2024, 141 views Rapporteer

Sennheiser Momentum True Wireless 4 (Zwart)

Ik mocht deze earbuds testen. De smart control app is erg makkelijk te bedienen, je kunt het geluid instellen met een equalizer. Het design van de earbuds is ook mooi.
Een handige earbudscase met een oplaadfunctie. De touch control is even wennen, het is gevoelig maar na een tijdje is het prima te bedienen. De anti wind mode werkt ook goed. De noise cancelling is echt fijn, geen last van omgevingsgeluiden waardoor je op een fijne manier van muziek kan luisteren en toch actief dingen kunnen doen, kortom een geweldig product!

Pluspunten

• Goede geluidskwaliteit
  • Gemakkelijke smart controle app
  • Noise cancelling
  • Anti wind mode
  • Mooi design

Minpunten

• Gevoelige touch control, na uittesten goed te bedienen

Ik heb deze earbuds mogen testen. Het design vind ik heel mooi. De installatie is erg makkelijk, de smart control app is makkelijk te bedienen, je kunt het geluid instellen met de equalizer. Er zitten extra dopjes in verschillende maten bij en het is even goed uittesten welke goed blijven zitten. De touch controle van de earbuds zijn goed te bedienen, wel erg gevoelig maat dat is even wennen. De anti wind mode is erg handig als je de earbuds buiten gebruikt. De noise cancelling is heel fijn, je kunt actief zijn( bv sporten of koken) en geen last hebben van omgevingsgeluiden.

Heb jij ook een Sennheiser Momentum True Wireless 4 (Zwart)?

Ik zie vaak dit soort reviews geplaatst worden. Ik ben eigenlijk best wel benieuwd naar wat voor organisaties hier dit toepassen. Hoe heb je deze headset gekregen?