Delta GPS-1300CBA A22 Review

15 maart 2024, laatste update op 15 maart 2024, 114 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ik heb deze PSU 2x besteld en gelijktijdig in bezit gehad. beide hadden ratelende fans.
Ik kan deze PSU alleen maar afraden.

Verder vond ik de PSU, verpakking en kabels wel allemaal netjes. Maar een ratelende fan vind ik een dooddoener
Ik heb 1 gehouden vanwege de goedkope prijs en er zelf een arctic fan in geknutseld, maar dat kan je niemand aanraden. garantie zal meteen weg zijn en de fan die word meegeleverd is 135mm. Dus niet makkelijk te vervangen door een standaard fan en je zal de connector moeten om solderen.

Pluspunten

• Prijs

Minpunten

• Ratelende fans

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Delta GPS-1300CBA A22?

hoe bedoel je ratelende fan wat voor load had je ze onder, want ik heb hem onder max 350w getest en dan is hij niet stil maar zeker niet luid ofzo zeker als ik hem in de kast plaats is hij amper te horen boven case fans uit ofzo en zeker geen ratel gewoon brommen van fans. maar het zijn inderdaad niet dure voedingen dus het kan best wezen dat onder 700w+ de fans harder draaien en wel ratelen of anders herrie maken
Tikken/ratelen, niet alsof je een draadje erin hebt (zachter) het kwam van de as van de ventilator.
Het was niet hoorbaar wanneer ik het opnam via de telefoon maar wel duidelijk waarneembaar.

Het zou zo kunnen zijn dat ik er 2 uit een slechte partij heb gehad en dat ze intussen productie problemen verholpen hebben.

Het tikken was vooral te horen op idle snelheid