€ 699,- bij Belsimpel

OnePlus 12, 16GB ram, 512GB opslag Zwart Review

BPE
15 maart 2024, laatste update op 15 maart 2024, 561 views Rapporteer Product gekocht

OnePlus 12, 16GB ram, 512GB opslag Zwart

OnePlus 12, 16 GB ram, 512 GB opslag zwart met siliconen hoesje, opvolger OnePlus 8 Pro

Pluspunten

• Super snel
  • Geweldig beeldscherm
  • Indrukwekkende batterijduur
  • Snel en draadloos laden
  • Goed te rooten
  • Slider voor geluid
  • Boven gemiddelde camera
  • Wordt geleverd met lader

Minpunten

• Siliconen hoesje had in de verpakking mogen zitten

Hiervoor had ik de OnePlus 8 pro, de 12 is maar minimaal groter.
Ik ben niet een hele goede fotograaf, maar dit toestel daagt mij uit hier meer mee te doen, komende vakantie (Filipijnen) voldoende gelegenheid mij hier in te verdiepen (Gcam al geïnstalleerd).
Het overzetten van OnePlus 8 naar 12 ging probleemloos met Clone Phone.
Nu gebruik ik zelf Nova launcher, ook die settings komen probleemloos mee.
Waar ik niet op gerekend had is dat vanaf Android 14 sommige apps zich niet meer laten installeren, maar dit is een Android ding.
Screen protector al vooraf aangebracht, zit ook perfect langs de ronde randen.
Verder groot voorstander van siliconen hoesje, houdt het toestel goed beschermd, zonder dat het veel (nog) groter wordt, dit hoesje maakt alleen de slider wat moeilijker toegankelijk.
Accuduur is indrukwekkend, nu ben ik geen gamer, maar gebruik het wel veel voor muziek appjes om gitaar te spelen, deze ochtend om 7:30u van de lader, nu nog steeds 100 % om 10:30(gebruik gemiddeld wat browsen, Email, kort FB en Insta).
Lade gaat super snel alhoewel ik daar nog niet veel gebruik van heb hoeven te maken, had voor mijn 8 Pro nog een 30 Watt draadloze lader van OnePlus, functioneert ook voor de 12 prima.
Updates 4 jaar en 5 jaar veiligheid updates, maar aangezien dit toestel makkelijk te ontgrendelen is wordt de levensduur zeker verlengd met bv Lineage OS.

Heb jij ook een OnePlus 12, 16GB ram, 512GB opslag Zwart?