€ 197,- bij Paradigit
  3. Willen (3.443) Hebben (802)

ASUS ROG Strix B650E-F GAMING WIFI Review

Arfman
14 maart 2024, laatste update op 9 april 2024, 124 views Rapporteer

ASUS ROG Strix B650E-F GAMING WIFI

Ik heb dit moederbord gekocht op aanraden van een bekende, in combinatie met een AMD 7800X3D. Ik wilde een stabiel platform voor de komende jaren en lijk dat met dit moederboard gevonden te hebben.

Er zijn meer dan voldoende aansluitingen aanwezig (USB, 2.5Gb LAN, HDMI en DisplayPort onboard), WiFi en Bluetooth connectivity. Het systeem draait nu enkele dagen zeer stabiel en performt goed.

1 tip voor diegenen die net zoals ik Bluetooth willen gebruiken: sluit de meegeleverde WiFi antenne aan. Deze wordt blijkbaar ook voor Bluetooth gebruikt, ik kreeg eerst mijn headset niet gekoppeld maar na het aansluiten van de antenne kan ik makkelijk 10-15 meter weglopen en heb nog steeds verbinding.

Pluspunten

• Veel aansluitingen
  • Goede kwaliteit componenten
  • Stabiel

Minpunten

• Geen S/PDIF

Update 09-04-2024: Het systeem bluescreende soms bij het opstarten van Windows. Als dat niet gebeurde was hij urenlang stabiel, maar 1 op de 2 keer kwam je niet in Windows. Opgelost door Memory Context Restore uit te zetten. Het systeem doet er nu wel 20 seconden langer over om op te starten maar is nu al enkele weken 100% stabiel.

Heb jij ook een ASUS ROG Strix B650E-F GAMING WIFI?