Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB Review
14 maart 2024, laatste update op 14 maart 2024, 100 views
Rapporteer
Product gekocht
Inbouwen was lastig door de dikte van de radiator en het ontbreken van een duidelijke handleiding. Na succesvol ingebouwd te zijn wel zeer tevreden over hoe stil deze is.
Pluspunten
- Stil
- Goede koelprestaties
Minpunten
- Koeler is vrij dik
- Handleiding online en niet altijd even duidelijk
In eerste instantie had ik een NZXT Kraken geïnstalleerd. Deze was zeer lawaaierig en wat ik ook probeerde, deze kreeg ik niet stil, ook niet na uitvoerige support te hebben ontvangen vanuit de NZXT klantenservice. Misschien komt het door mijn gebrek aan ervaring met het bouwen van computers.
Omdat ik vooral wilde dat het systeem stil werkt (ik belast het systeem ook niet heel zwaar) ben ik op basis van reviews overgestapt op deze Arctic.
Het inbouwen was wat lastig door de dikte van de radiator (aan de bovenkant kreeg ik wat problemen met de ruimte met name bij de stekker voor het moederbord). Ook waren de aanwijzingen van de online handleiding niet altijd even duidelijk (bv hoe de achterplaat precies geplaatst moest worden).
Uiteindelijk alles aan weten te sluiten en inmiddels heb ik een fluisterstille PC. Ik wilde in eerste instantie de Kraken puur vanwege de display op de pomp die er echt geweldig uitziet, maar ik werd echt gek van de hoeveelheid geluid dat die produceerde. Nu sinds een week de Arctic geïnstalleerd en ben daar nu zeer tevreden mee.