Reolink Video Doorbell Wi-Fi, met Chime Review

13 maart 2024, laatste update op 13 maart 2024, 894 views Rapporteer

Mijn eerste indruk is positief. Het toestel ziet er mooi uit, is eenvoudig te installeren en de bijgeleverde Chime is goed instelbaar qua melodie en volume. Het beeld is heel helder, ook in het donker. Om de beelden op te slaan kun je een micro SD kaart in het toestel stoppen, maar ik krijg de kaart niet geformatteerd via de app of browser.

Pluspunten

• snelle installatie
  • Helder beeld

Minpunten

• hard plastic
  • 256 Gb SD kaart formatteert niet via app
  • werkt niet met Apple Home

Vandaag de Reolink video deurbel gekocht en geïnstalleerd. De installatie gaat vrij gemakkelijk met de bijgeleverde hulpmiddelen. Je installeert de app en wordt stap voor stap door het installatieproces geleid. Bij de installatie buiten, op de de bestaande bedrading van van 8-Volt balaansluiting was het even puzzelen hoe de vlakke montageplaat op de wig plaatst, maar in ieder geval niet zoals in de beschrijving is aangegeven.
De bel kan worden voorzien van een micro-sd kaart van maximaal 256Gb maar die krijg ik niet via de app of de web-applicatie geformatteerd naar FAT-indeling dus ik kan nog niets opnemen. Ga het later proberen met een kleiner kaartje.
Het beeld is erg helder, ook als het buiten donker is. De eerste indruk is dus goed, en ik heb nog lang niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd.

Heb jij ook een Reolink Video Doorbell Wi-Fi, met Chime?

Werkt niet met apple home? Dat kun je dan toch via home assistant doorlussen?