Wordt verwacht

ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM Zwart Review

12 maart 2024, laatste update op 14 maart 2024, 480 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ik hou van schrijven en gaming, dit schermt brengt alles duidelijk in beeld, tis een super aankoop omdat het eigenlijk alles is in een scherm dat ik zocht. ideaal voor verschillende doeleinden, via de instellingen kan je ook veel aanpassen. geen spijt van, alleen prijzig, maar dat zijn vele extreme gaming schermen tegenwoordig.

Pluspunten

• ideaal voor gaming, ook voor multi-tasking
  • Geweldig formaat en resolutie tijdens gaming, echte meeslepend gevoel.
  • oled en kwaliteit oogt goed, setting makkelijk instelbaar
  • Het scherm is gelukkig beter dan ik had gedacht!

Minpunten

• ik moet eerlijk zegge dat ik er geen kan verzinnen dan prijzig, maar je hebt dan wel een scherm waar je U tegen zegt, geen spijt.!

Ik hou van schrijven en de functies van het scherm is ideaal. gaming in hdr is fantastisch en je leeft zo in ieder spel mee, ik speel de nieuwe game star wars jedi survivor, ik kan alleen zegge dat ik echt onder de indruk ben met die extreme kromming van het scherm met daarbij de hdr oled kwaliteit, echt meeslepend in ieder spel, ook race games zijn echt indrukwekkend met stuur ben je helemaal klaar, echt geweldige aankoop. ik heb het gekocht via Megekko via IN3 en dat betaald iets makkelijker, mijn oudere scherm was beetje defect, maar dit is zo geweldig met gaming, dat je elk spel opnieuw wil spelen, vanwege het ieder spel tot een hoger niveau brengt, tevens heb ik een 4090 dus dan heb je ook nog eens de 240hz dat extra soepel gaat. in een woord, fan-tas-tisch..!

Heb jij ook een ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM Zwart?

Hoi. Zit er ook fans in de monitor om em koel te houden of alleen heatsinks?
Asus werkt met passive cooling. As far as i know van de crop nieuwe schermen is het alleen Alienware/Dell met een fan.