€ 479,- bij Mobiel.nl

Apple iPhone 12 64GB Groen Review

9 maart 2024, laatste update op 9 maart 2024, 275 views Rapporteer
Product gekocht 0

Besteld bij Mobico (refurbished - 329 euro). Toestel werd erg snel, in goede staat geleverd. Screenprotector op scherm aanwezig en goed aangebracht. Erg tevreden.

Pluspunten

• Zeer snel geleverd door Mobico (refurbished)
  • Toestel was in zeer goede staat
  • Licht

Minpunten

• Geen

Mijn vorige gsm, die ik 3 jaar geleden heb gekocht, kwam ook van bij Mobico. Ik was erg tevreden van dit toestel. Om deze rede heb ik er dan ook voor gekozen om opnieuw bij Mobico te bestellen. Ik heb een refurbished iPhone 12 - 64 GB - Groen - Nieuwstaat gekocht. Op donderdag, rond de middag, besteld en vrijdag rond de middag heb ik hem al mogen ontvangen. Het toestel was in erg goede staat. Ook fijn dat er al een screenprotector op het scherm aanwezig was, deze was goed aangebracht. Batterijconditie 100% en het toestel werkt zoals het moet. Zeker aan te raden om bij Mobico te bestellen! De toestellen zijn in goede staat en je spaart erg veel geld uit. Indien er een probleem zich voordoet, helpt de klantendienst ook uitstekend.

Heb jij ook een Apple iPhone 12 64GB Groen?

Recent een iphone 12 mini gekocht bij mobico met ''Licht gebruikssporen''
Telefoon ziet er goed uit op een functie na er zit horizontale kras op de screen protector of het scherm.
Heb de proctector er nog niet afgehaald, valt me wel een beetje tegen aangezien 'Licht gebruikssporen'' nagenoeg krasvrij scherm zouden moeten hebben.