Buddi Play 2 Bluetooth Adapter Apple Carplay & Android Auto Review

8 maart 2024, laatste update op 8 maart 2024, 163 views Rapporteer
Product geleend 0

Ik heb dit product mogen testen en was er heel blij mee. Het werkt makkelijk en snel. En je telefoon kun je gewoon in je zak houden!

Pluspunten

• Klein
  • Licht
  • Werkt makkelijk

Minpunten

• Lampje blijft branden
  • Geen klantenservice
  • Batterij iPhone gaat sneller leeg

Wat ik jammer vond, was dat Siri niet meer reageerde op CarPlay (omdat je iPhone niet gekoppeld is aan je auto, maar aan de Buddi). En uiteindelijk vond ik te weinig verschillen met de ouderwetse kabel. Het is het voor mij dus niet waard. Maar het product doet wel wat het zegt en werkt goed!
Ik had ook het idee dat het de batterij van mijn iPhone wat sneller leeg trok. En daarnaast wist ik niet of ik het apparaat in de usb kon laten zitten als ik de auto niet gebruik. Maar toen ik dat per e-mail wilde vragen aan de klantenservice van Buddi, kreeg ik de melding dat hun mailadres niet bereikbaar was. Uiteindelijk heb ik dus alsnog bij het rijden het kabeltje erin moeten doen en bij het uitstappen het kabeltje weer eruit. Dit maakte ook dat ik dan net zo goed een ouderwetse kabel kan gebruiken. Maar zoals gezegd: het apparaatje is klein, werkt snel en je hebt binnen no time CarPlay op je scherm.

Heb jij ook een Buddi Play 2 Bluetooth Adapter Apple Carplay & Android Auto?