Alle reviews gelezen. Zelfs eerst een setje "in-ears" gekocht bij Ali om te proberen. €275 euro bij elkaar gesprokkeld en Sony's gekocht. Wat een sukkel ben ik. De app is gemaakt in 1999 en dat zie je. Maar dat is nog het minste. De linker bud krijg ik met wat gefrummel en een dop "M" nog wel in mijn oor. Rechts is volkomen onmogelijk. Alle doppen geprobeerd. 2 doppen kwijt geraakt in mijn oor en met pincet er weer uit moeten vissen. De L werkt. Eén keer. En daarna is het me niet meer gelukt om de buds "luchtdicht" te krijgen. Bloed uit mijn oor van het aanduwen, een gescheurd oorlelletje van het open trekken van de oorgang. Niets helpt. Niets lukt. Die buds gaan er niet in. De doppen zijn ondertussen gescheurd, want die kwaliteit laat ook al zwaar te wensen over.

en dat na 10 uur proberen deze ondingen in mijn oor te rammen
En retourneren kan niet. Want "hygiëne artikel". Ik voel me echt compleet, totaal en volledig opgelicht door dit hele concept van een koptelefoon in je oor.
(edit : zoals terecht opgemerkt, de doppen kosten €275 en geen €375. De foto is wel degelijk dan één van de opzet-rubbers)