€ 47,12 bij Amazon.nl

Logitech MK470, Qwerty US, Grafiet Review

4 maart 2024, laatste update op 4 maart 2024, 206 views Rapporteer

Heerlijk en makkelijk. Voor de aan/uit-knop heb ik zelf een crea-oplossing (uitgebreid review). Helaas overleden in een half jaar dankzij zware vervoersbelasting.

Pluspunten

• Toetsaanslag
  • handzaam in de tas
  • stille muis
  • valbestendige muis

Minpunten

• geen uitknop toetsenbord
  • Toetsen breekbaar
  • kramp-muisvorm
  • werkt niet met Unifying universele ontvanger

• Aan-uitknop is een belachelijk gemis voor deze reiscombi.Als hij in de tas blijft stoort hij de laptop.
  • Naar idee van de batterijzegel heb ik op diezelfde plek een klein (3mm) gaatje geboord. Daar steek je iets van plastic tussen, bijv. een afgeknipte tie-rip zodat de batterij geen contact meer maakt in de tas. Ergens anders nog zo'n gaatje voor opbergen van je stukje plastic.
  • Toetsenbord werkt heerlijk. Je voelt de toetsen, ze gaan niet per ongeluk in, maar kost ook geen moeite.
  • Toetsenbord is mooi plat, schuift zo in de tas. Helaas blijft soms een toets haken en dan ben je die permanent kwijt, een keer een ongebruikte toets overzetten kan wel, maar t is snel op.
  • De muis is netjes en ultiem stil, incl. muiswiel. Maar je moet hem met vingertoppen schuiven, leg je je hand erop dan heb je in no-time kramp.
  • Als de muis valt, valt de magnetische bovenkant eraf, de batterij eruit en blijft alles heel. in 5 sec. ben je weer aan het werk. minstens 5x meegemaakt op beton vanaf ruim een meter. (sorry, schuine werkoppervlaktes bij mobiel werken aan apparatuur
  • Bij mij is de ontvanger doodgegaan, doordat ik de laptop op z'n kant in de tas liet glijden, maar net te hard op de ontvanger plofte. Geen zichtbare schade, wel een veel te vroeg einde van deze mooie set.
  • Geen software nodig, ook leuk voordeel

Heb jij ook een Logitech MK470, Qwerty US, Grafiet?