Linksys Velop Pro 6E, 2-pack Review
2 maart 2024, laatste update op 2 maart 2024, 53 views
Rapporteer
Een enorme verbetering en is de aanschafprijs meer dan waard. Mooi modern design die goed in het interieur past
Pluspunten
- Makkelijk installeren
- Beter bereik
We hebben de Linksys Velop Pro 6E mogen testen en hier volgt de review;
Bij het openmaken viel op dat er veel aandacht in dit product is gaan zitten. De verpakking is deugdelijk, recyclebaar en compact en de hardware die erin zit ziet er niet alleen goed uit, het voelt ook goed. Geen goedkoop plastic maar goed afgewerkt in een neutrale stijl die in elk interieur past.
Wel viel op dat er nauwelijks iets van een handleiding bijzat, maar dat levert gelukkig geen enkel probleem op met de duidelijke en makkelijke App en de slimme techniek die erachter zit. Het gaat bijna vanzelf.
Aangezien we de router die vervangen moest worden achter een andere (originele provider router) hebben zitten maakte ik me wel zorgen want dat was in de vorige samenstelling best een heel gedoe. Geen probleem voor Linksys, het was in een handomdraai gefixed.
We hebben een set van twee en alleen die 2e nam wat tijd alvorens die in het netwerk was opgenomen maar deed dat wel ‘zelf’.
Met deze set hebben we niet alleen beter bereik op de andere verdiepingen maar wordt ook eindelijk gewerkt op de snelheden (up & down) die de provider biedt.
De eventuele beperking zit dus in je eigen hardware of in je abonnement maar niet in de Velop Pro 6E. Ook het instellen van een gastennetwerk is zo gepiept.
Al met al een enorme verbetering en de aanschafprijs meer dan waard, van mij krijgt dit het maximaal aantal sterren.