€ 424,99 bij bol Plaza

Philips HomeRun 3000 Series Aqua Zwart Review

26 februari 2024, laatste update op 26 februari 2024, 300 views Rapporteer
Product geleend 0

Zeer fijne robotstofzuiger voor een druk gezin

Pluspunten

• Sterke zuigkracht
  • Mooi design
  • Goed resultaat

Minpunten

• App niet gebruiksvriendelijk

Sinds een aantal weken zoemt deze robotstofzuiger van Philips door ons huis. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben. Na het plaatsen van het ‘leeg en laad’ station en het in kaart brengen van de woonkamer ging hij aan de slag. Eerst worden alle kanten gezogen en gedweild waarna hij volgens een vast patroon door de kamer gaat. Het maakt daarin niet uit of er iets staat wat er de vorige keer niet stond. De stofzuiger merkt alles op en gaat er desgewenst om heen. Wat ook fijn is dat je bepaalde stukken als ‘verboden gebied’ in kan stellen. Hij botste namelijk nog weleens tegen de waterbak van de hond aan. De zuigkracht van de robot is meer dan voldoende en ook het dweiltje geeft een frisse look. Verwacht alleen geen wonderen van die dweil. Het is geen emmer sop. Ik zie deze robotstofzuiger vooral als een welkome aanvulling. Wij moeten met drie kinderen en een hond vaak genoeg 2 keer per dag stofzuigen. Het is erg fijn dat de robot nu één van die keren van ons overneemt.

Heb jij ook een Philips HomeRun 3000 Series Aqua Zwart?