€ 725,17 bij Proshop.nl

MSI MPG 271QRX QD-OLED Zwart Review

25 februari 2024, laatste update op 25 februari 2024, 353 views Rapporteer

Sinds een paar dagen de MSI MPG 271QRX in bezit en ik zou nooit meer terug kunnen naar een IPS paneel.

Pluspunten

• Beeldkwaliteit
  • 3 jaar garantie voor inbranden
  • response time

Minpunten

• inbrandgevaar

De beeldkwaliteit is echt indrukwekkend. Met 2560 x 1440 pixels en een waanzinnige verversingssnelheid van 360 Hz, zie ik details die ik nooit eerder opmerkte. De kleuren zijn levendig en de bewegingen zijn super soepel. En dat OLED-paneel geeft echt diepe zwarttinten en een kleurweergave waar ik gewoonweg verliefd op ben.

Het feit dat het scherm recht is, maakt voor mij echt niet uit. De 360 Hz verversingssnelheid maakt alles super responsief en vloeiend. Vooral bij die intense gaming momenten, geeft het me het gevoel alsof ik in de game zit.

De dunne randen rondom het scherm maken alles nog intenser en het feit dat het niet gebogen is, doet echt niets af aan de beleving. Het ontwerp is gewoon slim, minimalistisch en past perfect bij mijn setup.

De aanpasbare standaard is ook handig. Ik kan het scherm precies zo zetten als ik wil, en het voelt gewoon goed aan. Serieus, de MSI MPG 271QRX is niet alleen geweldig voor casual gaming, maar ook voor de hardcore gamers. Als je op zoek bent naar een topklasse monitor die alles in huis heeft, is dit het. Ik ben er helemaal weg van!

Heb jij ook een MSI MPG 271QRX QD-OLED Zwart?