Philips HomeRun 3000 Series Aqua Zwart Review

HaMover Newbie
25 februari 2024, laatste update op 25 februari 2024, 208 views Product geleend

Philips HomeRun 3000 Series Aqua Zwart

Ik heb dit product 2 weken mogen testen. Ik was verbaasd over de zuigkracht en accuduur. En word bli van de tijd die ik nu aan iets anders kan besteden.

Pluspunten

• sterke zuigkracht
  • batterijduur
  • strak design

Minpunten

• app mag beter

Bij de installatie via de app heb ik hulp gehad.Over de app ben ik een beetje in tweestrijd. Enerzijds vind ik het erg leuk om het in kaart brengen en vorderingen te zien.Anderzijds vind ik de app ook wel weer lastig.Je kunt wel precies aangeven waar hij wel en niet mag komen.Ik denk dat dat vanzelf went. De eerste ronde die de robot in mijn huis maakte verbaasde mij. En dan vooral het resultaat en de grondigheid. Hij ging onder kasten,de bank en het bed. Plekken waar je zelf toch moeilijker komt.Ook de deurmat kleurde van grijs weer naar zwart. Alle haren van de huisdieren weg. De vloerplaat van de krabpaal en die van de kachel ging hij op en maakte die ook schoon.De frustratie van stofvlokken nadat je net klaar bent, bleef uit.Het geluidsniveau viel heel erg mee. Alleen het geluid van het legen van de stofbak in het thuissation is vergelijkbaar met de haarzuiger bij de kapper.De dweilfunctie zorgt voor een fris accent. Echte vlekken kan hij daarmee niet verwijderen.
Ik werd in ieder geval erg blij van deze robotstofzuiger. Tijdens dat hij aan het zuigen was kon ik allerlei andere dingen doen.

Heb jij ook een Philips HomeRun 3000 Series Aqua Zwart?