MSI MPG A850G PCIE5 Review
10 februari 2024, laatste update op 10 februari 2024, 226 views
Rapporteer
Product gekocht
Dit voeding is van hoge kwaliteit en heeft de nieuweste ATX3.0 en PCIE5 voor een perfecte prijs
Pluspunten
- stil
- laat pc niet trillen
- zero rpm mode
- veel soorten kabels en stroom connecties
- Modulair en 80 gold
- werkt goed met 4090
- Hoogste beschikbare waarde voor je geld
- ATX 3.0
Minpunten
- geen enkel probleem gevonden
Ik heb deze voeding gekocht voor mijn 4080 (nu 4090 geworden) en na meer dan 6 maanden gebruik heb ik er geen enkel probleem mee gehad. Eerder had ik een Corsair-voeding die een ware nachtmerrie was; de ventilator ervan veroorzaakte zoveel trillingen dat de hele tafel mee vibreerde.
De Zero RPM-modus is bijzonder prettig, maar zelfs wanneer de ventilator draait en mijn 13900k (200W) en mijn 4090 (400W) van stroom voorziet, is de ventilator nog steeds nauwelijks hoorbaar en, belangrijker nog, veroorzaakt het geen trillingen.
Bovendien is deze voeding modulair, wat handig is. De PCIE5-connector maakt het leveren van stroom aan de GPU eenvoudig, veilig en esthetisch, met slechts één directe kabel van de voeding naar de GPU.
Al met al is dit een voeding van hoge kwaliteit met de beste beschikbare functies voor een uitstekende prijs, waardoor je de beste waarde voor je geld krijgt. Ik kan bevestigen dat deze voeding beter presteert dan de duurdere Lian Li- en Corsair-voedingen die ik eerder heb gehad.