€ 425,- bij bol Plaza

Samsung Galaxy S22 128GB Zwart Review

vluggejapienl
9 februari 2024, laatste update op 11 februari 2024, 189 views Product gekocht

Samsung Galaxy S22 128GB Zwart

Voor een topline toestel van 800 euro (bij release) een hele grote teleurstelling. In eerste instantie was ik postief geraakt door design en compactheid. Nu na een jaar gebruik is het een voorwerp om op te schelden. Samsung garantie service is wel echt heel netjes geregeld.

Pluspunten

• Compact
  • Design

Minpunten

• Batterij
  • USB-C laadpoort al 2 keer stuk
  • Snelheid

2 van 5 sterren (Slecht)
Bij een verlenging van mijn abonnement rondom de release van dit toestel deed voormalig T-mobile nog een duit in het zakje en kon je voor rond de 600 euro de S22 kopen. Dit leek een goed idee. Toen het toestel kwam, was ik positief verrast door het design: Compacte telefoon, mooie kleur (donkergroen in mijn geval) mooie materialen, premium feel. Ook tot aanschaf over gegaan door het "tweakers excellent" label dat nog steeds prijkt op dit toestel.
Goed, apps erop en gaan. Wat al snel tegen begon te vallen was de accuduur. Specifiek bij het actief hebben van een bluetooth (muziek)verbinding. Daar kwam nog bij dat je verwacht dat een toestel van dit kaliber in normale dagelijkse apps niet lagget of traag is. Soms heeft dit ding t echt op zn heupen en hapert alle UI als een malle.
Op een gegeven moment slikte het toestel de USB-C kabel van de auto niet meer. Kabel vervangen. Hielp niet. Al snel escaleerde dit richting steeds minder kabels die hij lustte. Tot het onvermijdelijke moment dat het echt stuk was. Opgestuurd richting Samsung. Dit ging vlot en supernetjes. Binnen 5 dagen was het toestel weer terug en zowaar de poort deed het weer.
Echter niet voor lang, 2 maanden later begon de auto-kabel al weer geweigerd te worden. FYI: Premium kabels en een Anker autolader. Dus daar ligt het niet aan.

Het hele verhaal samen maken dit tot de miskoop van dit decennium in mijn huishouden. Inmiddels via E-bay uit china weer een Pixel 4a laten komen. Slecht verkrijgbaar toestel en had er een hard hoofd in dat er een nieuwe, originele Pixel 4a zou komen, maar dat ging helemaal goed!

Inmiddels de Pixel weer ingesteld. Google UI is zoveel fijner dan Samsung troep. Voor mij geen Samsung telefoons meer.

Heb jij ook een Samsung Galaxy S22 128GB Zwart?

Vraag & Aanbod