OnePlus Nord 3 5G, 8GB ram, 128GB opslag Zwart Review
4 februari 2024, laatste update op 4 februari 2024, 551 views
Rapporteer
Product gekregen
Als werktelefoon gekozen binnen het budget van 400€. Heel veel telefoon voor je geld!
Pluspunten
- Veel telefoon voor je geld
- Goede main-camera
- Snelladen
Als werktelefoon gekozen in de opties tot 400€.
Sinds de de Samsung Galaxy s22 heb ik tot heden altijd Samsung gehad.
Dit leek mij de ideale kans om eens een oneplus toestel te ervaren. En aangenaam verrast was ik absoluut.
Zelf heb ik momenteel een Galaxy S21 (nu bijna 3j oud).
Qua specs zijn deze telefoons zeer gelijkaardig.
De oneplus 3 Nord 5G is wel een stuk groter maar ligt nog steeds goed in de hand.
Wat me meteen opviel is dat de oneplus, naar mijn mening, mooiere en scherpere foto's neemt.
De S21 nam in het begin zeer indrukwekkende foto's. Sinds kort vind het tegenvallen...alsof er software matig iets achteruit gegaan is. Zowel dag en nachtfotos als selfies kwamen er bij de oneplus beter uit voor mij.
Het snelladen is iets wat in noodsituaties een handige extra is.
Ik laad het toestel zelf 1x per week op. Aangezien het een werk telefoon is en ik het enkel gebruik om "bereikbaar" te zijn, gebruik ik het lang niet zo intensief als mijn privé telefoon en kan ik de batterij ook iet beoordelen op intensief gebruik.
Ik ben wel zeer aangenaam verrast van het gebruiksgemak. Het blijft natuurlijk Android maar is toch een andere OS dan Samsung. Geen irritante bixby en dergelijke. "halleluja"
Het resultaat is dus dat ik de binnen 2 weken de oneplus 12 als privé toestel zal gaan gebruiken.