€ 73,50 bij 123inkt.nl

Brother HL-1110 Review

25 januari 2024, laatste update op 25 januari 2024, 212 views Rapporteer

De printer heeft regelmatig last van mankementen en moet worden herstart. Na 2.5 jaar is mijn printer ermee gestopt

Pluspunten

• Print voordelig (3 cent per printje)
  • Ideaal voor barcodes printen

Minpunten

• Kapot na 2.5 jaar
  • Maakt veel geluid
  • Regelmatig last van Paperjam
  • Onscherpe prints

2 van 5 sterren (Slecht)
Het eerste jaar toen ik de printer gebruikte, was ik er harstikke tevreden mee. Super goedkoop en ik printte toch alleen pakketlabels in zwart/wit. Dat hoeft niet van super kwaliteit te zijn. Na een jaar vielen stukken tekst weg bij het printen van labels. Soms printte de barcode niet eens meer volledig, Wel als ik de barcode in het midden van het A4tje printte. De printerkop leek het niet meer naar behoren te doen?

Van alles geprobeerd, toner vervangen ect en het verbeterde iets, maar na 2.5 jaar is de printer er mee opgehouden. De A4tje gaan nu scheef door de printer en blijven vastzitten. Had daarvoor ook al regelmatig last van paperjam, maar dan kon ik het papiertje verwijderen en de printer opnieuw opstarten. Daarna deed hij het weer, maar nu heb ik paperjam bij elk printje.. Nooit meer Brother voor mij, wat een ergenis.

Heb jij ook een Brother HL-1110?

Herkenbaar. Ik heb een brother laserjet op zolder staan. Printen en scannen ging prima, wel regelmatig een reconnect nodig gehad.
2 jaar oud (ik geloof + 4 of 5 dagen) en dood als een pier. Opgestuurd voor reparatie (netjes kosteloos gedaan). Ondertussen een Xerox gekocht. De gerepareerde Brother bij mijn dochter neergezet, maar die hadden alleen maar connect ellende.
Dus nu staat ie op zolder als backup. Maar verwacht dat niet snel nodig te hebben, want mn Xerox werkt (tot nu toe) altijd.
Een laserprinter heeft eigenlijk geen printerkop dus dat kan niet de problemen veroorzaken.
Ook na 2,5 jaar heb je nog wel rechten op garantie. Alleen geen recht op 100% vergoeding meer.

Je zou nog eens contact kunnen opnemen met de leverancier of Brother zelf voor een kostenraming.
Misschien dat je printer daarna tegen relatief lage kosten toch weer werkt.